RD Residence RD Residence RD Residence RD Residence RD Residence RD Residence RD Residence RD Residence RD Residence RD Residence RD Residence RD Residence RD Residence RD Residence

RD Residence

 

 

Обект: Еднофамилна жилищна сграда

Площ: 700 кв.м

Етап: В процес на реализация

Дизайн и 3Д- Елина Янева и екипът на Studio ONE

 

 

Еднофамилната сграда се намира в покрайнините на град Варна и предлага на обитателите простор и усещане за ненатрапчив лукс. Заложихме на висококачествени материали и мебели, разнообразни по своите характеристики и текстури, но съчетани умело в пълна хармония. Всичко в къщата ще се управлява от смарт системи за допълнителен и безупречен комфорт.

 

Къщата се състои от три етажа. На първият се разполагат просторно антре, дневен тракт с кухня, санитарно помещение, офис и гостна спалня. Вторият етаж се състои от две детски спални с дрешници към всяка,  една основна спалня с дрешник и санитарно помещение, перално, санитарно помещение и просторни общи части. Третият етаж е оставен за удоволствия- там разполагаме с голямо отворено пространство за кино, забавление (джаги, билярд), релакс зона, малка кухня със селекция от вина и санитарно помещение.