Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence Kasiopeya Residence

Kasiopeya Residence

Обект: Еднофамилна жилищна сграда, местност Звездица

Площ: 200 кв.м

Етап: В процес на реализация

Дизайн: Елина Янева и екипът на Studio ONE

Резиденцията, която се намира край град Варна, е перфектното място, на което човек да избяга от големия град и да се наслади на свеж въздух и спокойствие.  Такова искахме и да е цялостното усещане в интериора на този дом- спокойно и меко. Отново останахме верни на себе си и комбинарахме потребностите и вижданията на възложителя с нашите разбирания и усещания за конкретното пространство.

На първо ниво къщата разполага с голямо антре, санитарно помещение, дневен тракт с кухня, две спални с бани към тях и сервизно помещение. А на втория етаж собствениците се наслаждават на голяма спалня с просторна баня и дрешник. Високият таван в дневния тракт и кухнята съдействаха за нашето вдъхновение при работата по този проект. Скосеният таван в спалнята на второ ниво намираме за чудесна архитектурна даденост, която ни помогна да изразим по-успешно виждането си за енергията на къщата.

Целяхме да създадем един своеобразен фюжън от интериорни стилове, който да допринесе за една хармонична и динамична атмосфера. Симбиозата между приглушен уют  и ярко изразена смелост в детайли и текстури  носят усещане за автентичност и вечност.

Очаквана реализация: Ноември 2023

 

 

Вижте още от нашите проекти.