R House R House R House R House R House R House R House R House R House R House R House R House R House

R House

 

Обект: Еднофамилна жилищна сграда, гр. Белослав

Площ: 190 кв.м

Етап: В процес на реализация

Дизайн: Елина Янева и екипът на Studio ONE

 

При проектирането на този дом имахме ясна визия за нежното и хармонично излъчване, което искахме да постигнем и което клиентите желаеха да усещат. Използвахме максимално функционално пространството, с което разполага сградата.

Направихме и някои промени като увеличаване на височините на вратите, отворихме подхода към дневната зона, така че да няма врата от антрето, за да постигнем усещане за малко повече простор. Преместихме една стена, така че да можем да направим по-удобно стълбище към второто ниво, вместо да използваме заложената по архитектура вита стълба. На второ ниво разположихме тийнейджърската спалня, като там се наложи да отворим нов прозорец, тъй като имаше само два малки прозореца на тавана, което нямаше да осигури достатъчно дневна светлина в стаята.

В интериора добавихме доза динамика със залагането на контрасти между матови и огледални повърхности, а медните детайли внесохме умело в ролята на интригуващи акценти.

Детските стаи ни пренасят в магическия свят на мечти и забавления. Всяка от тях носи свой индивидуален характер и разказва история за безгрижие.

Както винаги, стремежът на екипа ни беше  да създадем модерна визия, която да е своеобразно огледало на собствениците на имота, на техните качества, разбирания и усещания за света.