Трендове при плочите за баня през 2020/2021

В тази статия си припомняме с вълнение за XXVII-то ежегодно изложение на GRUPO PORCELANOSA във Villa-real, Испания.

Имахме щастието в края на месец януари да присъстваме на това мащабно събитие. Запознахме се с тенденциите при плочите и мебели за баня, които дизайнерите на PORCELANOSA GRUPO налагат за следващите 1-2 години.

Споделяме с вас снимки от личния архив на студио за интериорен дизайн Studio ONE, както и от Porcelanosa Bulgaria. Можете да посетите шоурума им във Варна на ул.Никола Вапцаров 5, ниво 2.

Мотото на 8-те фабрики от GRUPO PORCELANOSA: „Ние не продаваме стоки, а стил на живот“ е в пълен синхрон с интериорните композиции, които видяхме на изложението.

Зелени акценти присъстваха във всички салони от изложението

Въпреки че заглавието на статията е свързано с обзавеждане на санитарни помещения, няма как да не споменем, че плочките не са това, което бяха. Те „излязоха“ от бяната още преди няколко години и намират все по-нестандартни приложения в интериорния дизайн.

Дизайнерите на изложението ни доказват, че можем да ги приложим почти навсякъде в интериора- включително на стените на дневените ни пространства, както и на таваните!

Таванът изцяло изработен от плочи с визия на дърво!

Наред с това, от плочи могат да се изработят дори мебели. Всичко зависи от въображението и находчивостта на интериорния дизайнер. Е, да не забравяме и че ни трябват и много добри майстори.

За щастие ние работим с много амбициозни подизпълнители, които също като нас не правят компромис с качеството. Вижте всички услуги, които предлагаме в областта на интериорния дизайн.

Рафтове, изработени от гранитогресни плочи

Продължава тренда за използване на широкоформатни плочи в интериорния дизайн, като го допълваме и с нуждата от близост с природата. Забелязваме залагането на много натурални текстури и цветове при плочите – инспирирани от естественото излъчване на камък , дърво, пясък и др.

Насладихме се на много интересни 3Д декори, които обаче не са прекалено натрапчиви, а перфектно хармонизират с класното излъчване на всички интериорни продукти на Porcelanosa Grupo. Стените сякаш оживяват!

Комбинация от декорни плочи „вълна“, визия на дърво, камък

Насладете се на още няколко кадъра от изложението. А част от проектите на нашето студио за интериорен дизайн във Варна Studio ONE можете да разгледате тук.

Иновативни плоскости Krion

Всички мебели за баня са изпипани до най-малкия детайл