Работна станция в гората по дизайн на унгарско студио

Иновативен дизайн от бъдещето

Днес сме вдъхновени от изключителната идея за един по-различен проект, реализиран от унгарското студио Hello wood.

Създателите на тази кабина- работна станция са я проектирали с мисъл за човешкитe потребности и в унисон с настоящата обстановка, когато хората повече от всякога имат нужда от близостта си с природата.

Кабината- работната станция е идеалното уединено място за работа и срещи. Но с това не се изчерпва нейнатата функция. Тя може да се използва и като стая за гости или игрална зала за децата и е идеалното убежище ако имате нужда от спокойно място, където да се отпуснете или да се потопите в творчество.


Комбинация между архитектура, продуктов и интериорен дизайн

Кабината избягва от конвенционалната форма на куб, напомня по-скоро на произведение на изкуството, което е в хармония с природата. В интериора можем да почувстваме топлината на естествените материали. Вътрешният дизайн е доминиран от естествен бял бор и големи прозорци, които канят естествената светлина вътре.

Функционалност и устойчивост

Работната станция се адаптира към смяната на сезоните; Добрата й изолация осигурява комфорта на помещението през зимата, а вграденият климатик предпазва от жегата през летните дни.

Безпроблемната работа е подсигурена от инсталираните електрически контакти и няма да имате проблеми с достъпа до интернет.

Кабината се произвежда се с помощта на най-съвременни технологии; След проектиране, чертежът се препраща към CNC машината.

Работната станция има предимството, че за удобство на клиента може да бъде доставена сглобена и готова за ползване.