Вдъхновение от Холандско интериорно студио – i29

Малка, но красива къща


photo: www.i29.nl

Днес сме инспирирани от един проект на „малък ваканционен дом“ , както го наричат самите дизайнери от студио i29. За своите 75 кв.м тази къща има доста луксозно и внушително излъчване.

Сградата се намира във Винкевеен, Холандия и е проектирана за четиричленно семейство. Състои се от дневна с кухня, веранда, 3 спални, 1 баня и 2 тоалетни – малко, но достатъчно за почивка и пълен релакс сред природата. От всички помещения се разкриват невероятни гледки. А дизайнерите са се погрижили всеки кв.м от дома да бъде използван рационално.

Позиционирането на сградата е съобразено със заобикалящата природа

Намираща се до прекрасно езеро, ситуирането на къщата е съобразно позицията на водата и слънцето. Сградата прилича на малък оазис на спокойствието. В синхрон с архитектурата– интериорът е изключително изчистен, модерен и създаден с оглед на пълноценното усвояване на пространството.
Архитектите са заложили на естествен дъб, метал и бетон в интериора. Изработени са мебели по поръчка и вградени шкафове. Използваните цветове са малко, а интериорът в същото време постига толкова много – осъществена е целта- чисто излъчване, което да впечатлява.