За нас

Studio One е фирма за комплексно интериорно проектиране.

Предлагаме на възложителите ни интериорен дизайн и авторски надзор според конкретните им нужди и предпочитания.

Нашата работа пресъздава визията ни за среда, която вдъхновява, служи на хората и подобрява качеството им на живот. Най-голямото предизвикателство за нас е да направим така, че всички страни по проекта (дизайнери, възложители, подизпълнители) да останат удовлетворени.
Създаваме идеи за пространството, което ще работи най-добре за Вас и след това го превръщаме в реалност.

“Вярваме в силата на дизайна да служи на хората и да подобрява осезаемо качеството им на живот. Стремим се към постигане на функционалност и устойчивост в проектите ни. Като дизайнери сме отговорни не само към клиентите, които са ни гласували доверие, но и към самите себе си и към околната среда.” Елина Янева, основател на Studio One.

За нас клиентът е партньор.
За да говорим за успешен проект, проектантите трябва да подходят много лично и индивидуално към потребностите на клиента. Към това се стремим и ние.

Клиентите, които ни се доверяват, имат модерна визия за света и съвременни възгледи по отношение на интериорния дизайн. За нас е важно да усетим единство във вижданията ни за целите на проекта.

 

Нашите услуги
Фокусираме се върху изготвянето на интериорни проекти, без да си поставя границите на определени стилове.
Нашите услуги за интериорен дизайн варират от А до Я. Започваме с идеен проект, продължаваме с технически проект, за да пристъпим и към изпълнението.
Вие сами решавате до каква степен да сте въвлечени в сбъдването на проекта, който сме създали за вас.

 

Всеки проект е индивидуален
Подхождаме строго индивидуално към всеки проект, така че да стане уникален. Можете да очаквате, че ще сме на линия за Вас през целия път до пълното му осъществяване.
Не можем да обещаем, че няма да има никакво забавяне при доставката на артикули от чужбина. Не можем да обещаем, че няма да възникнат извънредни проблеми по време на строително-монтажните работи, които не е било възможно да бъдат предвидени. Но можем да обещаем, че ще разрешим същите с решителност и ще Ви съдействаме във всяка фаза на изпълнението на проекта.

 

Нашите проекти
Разгледайте част от нашите проекти, за да разберете дали се вписват във Вашите разбирания за вдъхновяваща среда на живот. Ако е така, не се колебайте да се свържете с нас.  Вижте основния екип, който стои зад тях.

 

Консултирайте се с нас
Откъдето и да сте и където и да се намира Вашият обект, можете да ни се обадете  на +359 895 26 46 96 , за да уговорим среща или оглед на място на конкретен обект. Офисът ни се намира в Бизнес Център “Евксиноград”, на бул.Княз Борис I 296 (по пътя за кк Св.Св.Константин и Елена).

 

Публикации