интериорен дизайнер варна студио дървена маса стъклени лампи

Основните тенденции в интериорния дизайн през 2021 г. ще са комфортът и близостта до природата.

Дизайнерските предложения ще са насочени към създаване на максимално удобна за човек среда на живот.

Всички подходящи идеи за интериорен дизайн се свеждат до едно: необходимо е да се използват естествени материали, опитвайки се да запазят цветовата им палитра непроменена.

Ако имате нужда от интериорен дизайнер във Варна и страната, не се колебайте да се свържете с нашето студио за интериорен дизайн във Варна, ако проектите ни съвпадат с вашите виждания за дизайн.

Топ тенденции в интериора през 2021 година

Повечето хора, особено тези, които живеят в големи градове като Варна, София, Бургас, Пловдив, мечтаят за крайградски живот – спокойствие, комфорт, близост до природата. Ето защо в интериорния дизайн на 2021 г. ще са най-модерни стилове като – еко, рустик, джапанди и др..

Основните прилики между такива интериорни решения са комбинацията от екологично чисти материали с технологични иновации, нестандартни методи за зониране, липсата на еднаквост и еднообразие и прекалена симетрия.

Лесно е да се сдобиете с мечтания дом и  модерен интериор с помощта на професионален интериорен дизайнер. Свържете се с нашето студио за интериорен дизайн във Варна и не отлагайте срещата със специалист в сферата на интериорния дизайн.

Ако сте от Варна, ще ви посрещнем в офиса ни в град Варна, а ако сте от Бургас, София, Пловдив или друг град в страната- можем да работим дистанционно.

Новите интериорни тенденции 2021 отварят пространство за креативност. Не се страхувайте да съчетаете антики и нови модернистични мебели в една стая.

В областта на интериорния дизайн през 2021 г. основната концепция ще е персонализирането на интериорни проекти. Това означава, че най-важното ще бъде  не  сляпо имитиране на модата, а желание да се подчертае индивидуалността и дори някаква интимност на домашната среда.

ПРОЧЕТЕТЕ 7 ТОП ТЕНДЕНЦИИ В ДИЗАЙНА НА КУХНЯТА, КОИТО ЩЕ ОСТАНАТ АКТУАЛНИ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ

Актуални тенденции в плановете в интериора на 2021 година

Популярното открито пространство често ще  бъде загърбвано.  Въпреки това, собствениците на жилища с малки размери често трябва да комбинират спалня с офис и хол с кухня.

Ето защо новите тенденции в интериорния дизайн 2021 включват прегради. Ще можете да разделяте рационално пространството на зони, като използвате интересни структури като вертикални или хоризонтални прегради.

Основните им предимства:

  • приглушават или напълно заглушават звуци;
  • не позволяват да преминат миризми ;
  • не пречат на проникването на светлина;
  • имат добра естетическа функция

Преградите могат да бъдат неподвижни, плъзгащи се или въртящи се около оста си. Те могат да са изработени от прозрачно или матирано стъкло, акрил, ратан, бамбук или дърво.

Поради факта, че преградите са тънки (и понякога прозрачни, пропускащи светлина), те не натоварват интериора и заемат много по-малка площ от стените. Истинско спасение за малки стаи, които все пак искате да разграничите в отделна функционална зона.

Разгледайте проектите на нашето студио за интериорен дизайн в град Варна и не се колебайте да се свържете с нас, за да се сдобиете с индивидуален дизайнерски проект на мечтаното от вас пространство.

Какви ще са актуалните материали в интериорния дизайн през 2021 година

Метал.

Естествено дърво.

Оригинално покритие с естествен камък.

Естествени тъкани.

ПРОЧЕТЕТЕ ТРЕНДОВЕ ПРИ ПЛОЧИТЕ ЗА БАНЯ ЗА 2020/2021

Популярни цветове в интериора 2021г

Вероятно ще бъдете изненадани да разберете, че най-простата стая може да бъде радикално преобразена, като използвате само пет тона и нюанси. Достатъчно е да ги използвате в декоративни елементи (например възглавници, покривки, завеси и др.), за да направите апартамента или къщата по-модерни:

Мента. Безпроблемно се вписва във всяка среда. Омекотява прекомерната експресия на „горещи“ цветове – оранжево, жълто-оранжево, алено, наситено червено.

Сиво зелено. Идеално се комбинира със сини, бели, бежови тонове, благоприятно засенчвайки свежестта им.

Френска ванилия. Това е смес от жълто и цвят сметана. Визуално разширява пространството и сякаш го залива със струи слънчева светлина.

Сребристо сиво. Той поддържа почти цялата цветова схема, подчертавайки предимствата на всеки тон.

Лешник. Спокоен светло кафяв тон допринася за визуално увеличаване на размера на стаята. Придава балансирана атмосфера.

Декораторите са единодушни в своето мнение: любимите на цветовете от 2021 г. ще задоволят общия ентусиазъм за естетиката на природата.

Тенденции в мебелите през 2021г

Основният поток на идващата нова година – мебелни компоненти, изработени от бор, ясен, бук, лиственица или бреза. Подчертан е видът на естественото дърво, дори и с малки недостатъци.

Дивани, кресла, столове се отличават с висококачествен обков и висококачествени облицовки, изработени от велур, еко кожа и кадифе.

Ще остане актуално скритото осветление- LED лентата под леглото, гардероба, скрина или шкафовете.

Това създава зашеметяващ ефект на леките и плаващи мебели във въздуха.

Вашата къща, декорирана в съответствие с най-новите тенденции през 2021 г., ще се превърне в онова специално пространство, където можете да се отпуснете след работен ден и да натрупате сили за нови трудови постижения.

Разбира се , винаги е най-рационално да се обърнете към студио за интериорен дизайн , за да може вашия проект да бъде професионално изпълнен и изготвен.

Разгледайте проектите на нашето студио за интериорен дизайн в град Варна, и ако съвпадат с вашите виждания за интериорен дизайн, не се колебайте да ни се обадите и да уговорим среща в офиса ни в град Варна.

Ако не сте от Варна, ще работим дистанционно по вашия проект.

ПРОЧЕТЕТЕ ТЕНДЕНЦИИ В ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН/СТИЛ JAPANDI