бяла библиотека в къща във Варна стена бетон маса дърво интериорен дизайн

Преобразуването на вашия дом с помощта на експерт може да бъде напълно променящо живота. Най-накрая бихте могли да живеете в дома на мечтите си. Благодарение на онлайн услугите, получаването на помощ е по-лесно от всякога и ви дава възможност да започнете своя интериорен дизайн само с няколко кликвания. Прочетете до края, за да  разберете как можете да работите с интериорен дизайнер онлайн!

Варна паркет шеврон интериорен дизайн меки цветове рустикални елементи вентилатор камина
Проект на Studio ONE. Целия проект, вижте тук.

За мнозина работата с интериорен дизайнер е положително изживяване. Но изборът с кой дизайнер да работите може да бъде обезсърчителен. Това е една от многото причини, поради които все повече хора се обръщат към онлайн алтернативата. Той е удобен, достъпен и се вписва във всеки график.

Офисът на нашето студио за интериорен дизайн е във Варна, но благодарение на многото възможности за дистанционна комуникация, можем да предложим дизайн и авторски надзор във всяка точка в страната.

интериорен спалня Варна дизайн фирма апартамент с паркет бели стени сиви пердета
Проект на Studio ONE. Целия проект вижте тук

Какво е онлайн интериорен дизайн?

При онлайн интериорния дизайн, подобно на традиционния, предлагаме услуги, които да подобрят живота на хората. Процесът на онлайн дизайн обаче се осъществява предимно дистанционно (с изключение на авторския надзор). Тези процеси включват концептуална разработка, фотореалистични 3D визуализации, технически проект (чертежи),списъци със заложените материали, мебели , осветителни тела и т.н.

За да оживее дизайнът, клиентът трябва да изпълнява всичко по реализацията в съответствие с инструкциите на дизайнера. Разбира се авторския надзор трудно може да се осъществи изцяло онлайн и изисква поне няколко посещения на нашия екип на място, за да сте спокойни, че всичко върви по план.

рецепция дизайн студио Варна
Проект на Studio ONE. Целия проект вижте тук

Какво е различното при ползване на интериорен дизайнер дистанционно?

Ако решите да работите с онлайн интериорен дизайнер, ще получите същото високо ниво на обслужване и отлични резултати, както и при традиционния интериорен дизайн. Единствените разлики ще бъдат 2:

1.  Срещите с нашите клиенти (с вас) се осъществяват в удобна онлайн интерактивна платформа, вместо наживо.

2. Вие ще трябва да ни предоставите точните размери на пространството, което е обект на интериорно проектиране, вместо ние да ги сваляме.

Варна дизайн фирма изпълнение на проект качество
Проект на Studio ONE. Вижте целия проект тук

За кого е подходяща услугата „дизайн от разстояние“?

Услугите, свързани с интериорен дизайн онлайн, са подходящи както за клиенти извън град Варна, така и за тези , които живеят във Варна, но нямат времето за срещи в офиса ни и предпочитат удобството на онлайн срещите.

Накратко, да работите с интериорен дизайнер онлайн е просто. Готови ли сте да видите как интериорният дизайн може да създаде хармонична среда за вас и да промени гледната ви точка относно функционалното усвояване на пространството? Насрочете безплатна консултация за интериорен дизайн с нас, за да започнете днес!