Кухните не са това, което бяха.. Хората отдавна вече не искат кухнята да е скрита в тясно и тъмно помещение, без претенции за визията й.

Напротив- кухнята като сърцето на дома трябва да бъде на показ и наред с функционалността й, тя трябва да бъде естетически издържана и да говори за стила на собствениците си.

В снимковия материал по-долу ще ви представим 10 идеи за кухни в предпочитаните цветове черно или бяло. Те не случайно са чест избор на клиентите и на интериорните дизайнери.

Черното и бялото дават една непреходност на визията на кухнята. В зависимост и от материалите и механизмите, които използвате при изработката на кухня, можете да я направите наистина много устойчива във времето.

За съжаление, поради липса на достатъчно средства, много хора прибягват до използването на ПДЧ при изработка на кухня. Мислете в перспектива.

Ако човек има възможност, е по-добре да заложи на по-качествени материали, които ще издържат във времето.

Евтиното често излиза скъпо. ПДЧ кухнята буквално може да се разпадне след няколко години и ще трябва отново да предвиждате бюджет за ремонтирането й или направо за нова кухня. Да не споменаваме факта за вредното излъчване на формалдехиди години наред.

Защо черна кухня?

Черното вечно ще е актуално. Няма защо да се притеснявате, че след 5-6-10 години кухнята ви ще изглежда с остаряла визия. Освен това черният цвят в интериора, когато е използван умело от клиент или дизайнер, създава усещане за стил и класа.

А ако дадем на черния цвят съчетания с бяло и други светли цветове, това ще създаде много подчертано, смело излъчване на интериора. Освен това контрастите оптически може да направят пространството по-голямо. Естествено зависи точно как се използват контрастните цветове.

Защо бяла кухня?

Бялата кухня е класика. Дали ще бъде с гладки вратички или фрезовани такива, тя никога не загубва своята актуалност.

С бяла кухня, можете да експериментирате с цветовете в останалата част на дома си, без да се притеснявате как ще ги вържете на кухнята. Всички знаем – всичко отива на белия цвят. Е, малко повече се вижда, когато е замърсена, но всяко нещо в дома иска поддръжка.

 Бялата кухня създава въздушност и лекота в излъчването на интериора и ви дава свободата да се развихрите с други цветове при останалите мебели. Е, внимавайте все пак с цветовете. Особено с наситените силни цветове, които могат да са красиви акценти, но могат и да провалят цялата визия на интериора.

Част от снимковия материал в тази статия е от проекти на студио за интериорен дизайн във ВарнаStudio ONE, а други кадри са свалени от интернет.

кухня от еднофамилна къща във Варна интериорен проект дизайн черна
разгледай целия проект тук , прочете повече за лофт стила
черна модерна кухня от мдф интериорен дизайн варна
източник: pinterest
бяла модерна кухня със сив гръб от технически камък студио за интериорен дизайн Варна
проект на Studio ONE
бяла кухня с гръб технически камък интериорен дизайн варна
източник: pinterest
студио кухня дизайн за Варна интериорен дървен под черна маса кръгла тъмни пердета
разгледай целия проект тук
черна модерна кухня с кухненски остров дървен под интериорен дизайн варна
източник: pinterest
бяла нежна модерна кухня със светъл плот варна интериорен дизайн
Варна дизайн кухня черна студио ремонти управление на проекти авторски надзор
разглеай целия проект тук
Бяла кухня от мдф с фрезовани вратички и витрини студио за интериорен дизайн варна бургас
източник: pinterest
Бяла кухня с бар без горен ред шкафове минимиластична интериорен дизайн варна бургас
източник: pinterest

Имате ли нужда от интериорен дизайн и цялостно управление на проект във Варна? Вижте повече за нашето студио за интериорен дизайн. Свържете се с професионален интериорен дизайнер във Варна още днес!