Визия за комфорт в отличителни интериори

Studio ONE е студио за интериорен дизайн, което съчетава своите ясно изградени ценности с адаптирането на модерни и иновативни подходи в сферата на интериорното проектиране. 

Стремим се към  високо ниво и прецизност в  интериорния дизайн   и реализацията на на апартаменти, къщи, офис пространства, салони за красота, лекарски кабинети, заведения, хотели, магазини и други обществени проекти. Целта ни e с всеки проект е все повече да предизвикваме себе си и всяко следващо пространство, което проектираме, да носи нарастваща стойност на своите собственици.    

луксозен дневен тракт в дизайнерско жилище - интериорен дизайнер варна и софия

Визия за комфорт в бъдещето.

Екипът ни е изграден от визионери, ориентирани към концепции с поглед към бъдещето. Влагаме всички усилия да разберем максимално добре потребностите на възложителите ни, за да създадем специален дизайн – адаптиран за техните нужди. Вдъхновени от стремежа ни  да подобряваме осезаемо качеството на живот на своите клиенти, ние целеустремено обогатяваме своите умения и се целим към постигане на функционалност и устойчивост в проектите ни. 

Съсредоточени сме в това да съчетаваме разнородни естетически усещания и не се поставяме в границите на определен интериорен стил, като осигуряваме най-подходящото и ефективно персонализирано решение спрямо конкретните потребности на всеки клиент. Не се слагаме в рамки и залагаме на нестандартни идеи, които правят пространствата отличителни, неповторими и уникални сами по себе си.

интериорен дизайн на луксозно жилище във варна

 

Интериорен дизайн от А до Я.

Ние предлагаме модерни идейни концепции за вашия бъдещ дом, инвестиционен имот или бизнес пространство, като оставаме верни на нашите естетически разбирания и вярвания. За да се стигне от голи стени до завършен и красив интериор има дълъг организационен процес, през който ние ще бъдем до вас и ще ви съдействаме през цялото време. В Studio ONE разбираме, че важните решения често се взимат на строителната площадка, а решаването на казуси при изпълнението на проекти, е част от ежедневието ни.

 

За нас клиентът е партньор.

Доверието на нашите клиенти е сред най-ценните ни ресурси и е от изключителна важност за добрия краен резултат по изпълнението на всеки проект. Когато възложителите и дизайнерите гледат в една посока и успеят да изградят добри взаимоотношения и синергична връзка, тогава идват добрите крайни резултати.

Студио за интериорен дизайн

В Studio ONE проектираме и изпълняваме проекти в цялата страна. Ако желаете да се наслаждавате на вашия луксозен и отличителен интериор, обмислен и изпълнен във всеки детайл – ние знаем как да го постигнем.

_________________________________________________________________________

Имате ли ново интериорно предизвикателство? Свържете се с нас, за да обсъдим вашия предстоящ проект на тел. 0895 26 46 96 или ни пишете на info@one-interiordesign.com

Научете повече за нас, екипа, който стои зад Studio ONE, за услугите, които предлагаме и разгледайте проектите ни.