Studio One е студио за комплексно интериорно проектиране.

Предлагаме на възложителите интериорен дизайн и авторски надзор според конкретните им нужди и предпочитания.

Нашата работа пресъздава визията ни за среда, която вдъхновява, служи на хората и подобрява качеството им на живот. Най-голямото предизвикателство за нас е да направим така, че всички страни по проекта (дизайнери, възложители, подизпълнители) да останат удовлетворени.

Създаваме идеи за пространството, което ще работи най-добре за Вас и след това го превръщаме в реалност.

“Вярваме в силата на дизайна да служи на хората и да подобрява осезаемо качеството им на живот. Стремим се към постигане на функционалност и устойчивост в проектите ни. Като дизайнери сме отговорни не само към клиентите, които са ни гласували доверие, но и към самите себе си и към околната среда.” Елина Янева, основател на Studio One.

За нас клиентът е партньор

За да говорим за успешен проект, дизайнерът трябва да подходи много лично и индивидуално към потребностите на клиента.

Ние опознаваме характера, навиците и ежедневието на възложителя, което предполага една по-специална връзка между клиент и дизайнер. Затова изпълнението на даден проект не е просто услуга. Има много психологически аспекти на нашата работа и успехът ни много зависи от изграждането на взаимно доверие между двете страни.

Клиентите, които ни се доверяват, имат модерна визия за света и съвременни възгледи по отношение на интериорния дизайн. За нас е важно да усетим единство във вижданията ни за целите на проекта.

Ако възложителят иска да проектираме нещо, което е далеч от нашите разбирания за интериорен дизайн, няма как да работим заедно. Просто резултатът няма да е добър и накрая никой няма да е удовлетворен – нито ние, нито клиентът. Клиенти, чиито естетически усет се различава от нашия, насочваме към подходящи колеги от бранша.

Нашите услуги

Фокусираме се върху комплексни услуги в интериорното проектиране и най-вече върху качествено и професионално обслужване.

Нашите услуги за интериорен дизайн варират от А до Я. Започваме с идеен проект, продължаваме с технически проект, за да пристъпим и към изпълнението.

Вие сами решавате дали ще упражняваме само авторски контрол или ще ръководим целия процес на изпълнение на проекта, така че да постигнем желания краен резултат.

Всеки проект е индивидуален

Подхождаме строго индивидуално към всеки проект, така че да стане уникален. Можете да очаквате, че ще сме на линия за Вас през целия път до пълното му осъществяване.

Не можем да обещаем, че няма да има никакво забавяне при доставката на артикули от чужбина. Не можем да обещаем, че няма да възникнат извънредни проблеми по време на строително-монтажните работи, които не е било възможно да бъдат предвидени. Но можем да обещаем, че ще разрешим същите с решителност и ще Ви съдействаме във всяка фаза на изпълнението на проекта.

За стартиращи бизнеси

Освен жилищни сгради, проектираме офиси, заведения, салони за красота, магазини и т.н.

Ако стартирате сега вашия бизнес и ви е трудно да си позволите интериорен дизайн, а имате потребност и желание да се възползвате от услугите ни, можем да договорим заплащане за нашите услуги на по-късен етап. Всичко е въпрос на обсъждане.

С кого работим?

С течение на времето сме изградили мрежа от партньори, които са се доказали като надеждни и коректни. Когато възнамеряваме да работим с нов партньор, разчитаме на препоръки, както и избираме фирми, чиято работа отговаря на нашите стандарти за коректност и качество.

При изпълнение на проекти извън Варна, клиентите сами избират бригадата-подизпълнители, които ще осъществят строително-монтажните работи. А ние упражняваме авторски надзор.

Нашите проекти

Разгледайте част от нашите проекти, за да разберете дали се вписват във Вашите разбирания за вдъхновяваща среда на живот. Ако е така, не се колебайте да се свържете с нас.

Фокусът ни

Фокусираме се върху комплексни услуги в интериорното проектиране и най-вече върху качествено и професионално обслужване.

Безплатна консултация

Откъдето и да сте и където и да се намира Вашият обект, можем да сме Ви полезни и да работим по проекта Ви. Обадете се на +359 895 26 46 96 , за да запазите час за среща и безплатна консултация. Офисът ни се намира в Бизнес Център “Евксиноград”, на бул.Княз Борис I 296 (по пътя за кк Св.Св.Константин и Елена).