Studio One е студио за интериорен дизайн в град Варна.
Нашата работа пресъздава визията ни за среда, която да вдъхновява хората да бъдат най-добрата версия на себе си.

Създаваме идеи за пространството, което ще работи най-добре за Вас и след това го превръщаме в реалност.

Нашите услуги за интериорен дизайн варират от A доЯ. Започваме с идеен проект, продължаме с технически проект, за да пристъпим и към най-дългата и сложна фаза – изпълнението.

Вие сами решавате дали ще упражняваме само авторски надзор или ще ръководим целия процес на изпълнение на проекта, така че да постигнем желания краен резултат.

Услугата- пълно реализиране на проект се предлага само за интериорни проекти в град Варна.

Но студиото ни за интериорен дизайн ще Ви предостави авторски надзор, дори ако обекта се намира в друго населено място, а не във Варна.

Във Варна работим с опитни подизпълнители, които също като нас си поставят високи цели. При изпълнение на проект в друг град, извън Варна, клиентите сами избират бригадата-подизпълнители, които ще осъществят строително-монтажните работи.

Разгледайте нашите проекти, за да проверите дали се вписват във вашите разбирания за вдъхновяваща среда на живот, и ако е така, не се колебайте да се свържете с нас.

Нашето студио за интериорен дизайн се намира във Варна, но работим по проекти в цялата страна, като за обекти извън Варна, предоставяме авторски надзор. А за проектите във Варнацялостно изпълнение на проекта.

Така че откъдето и да сте и където и да се намира Вашия обект, можем да сме Ви полезни и да Ви предоставим пълен пакет услуги, свръзани с интериорен дизайн. Обадете се на +359895 26 46 96 за повече информация.

Кухня във Варна , страница на хладилника с летвички, спотове, сиво и светло дърво, студио за интериорен дизайн