Повече начало

Повече начало

Studio ONE е студио за интериорен дизайн, което съчетава своите ясно изградени ценности с адаптирането на модерни и иновативни подходи в сферата на интериорното проектиране.

Екипът ни е изграден от визионери, ориентирани към концепции с поглед към бъдещето. Търсим, намираме и имплементираме персонализирани решения за всеки отделен проект. Вдъхновени от това да подобряваме осезаемо качеството на живот на своите клиенти, ние целеустремено обогатяваме своите умения и се стремим към постигане на функционалност и устойчивост в проектите ни.

Нуждата от ръководене на изпълнението на интериорните проекти става все по-осезаема. Клиентите са достатъчно ангажирани със собствените собствени дела и все по-често предпочитат да се освободят от цялостната организация по ремонта и изпълнението на проекта, както и от комуникацията с майстори и други подизпълнители. Studio ONE улеснява процеса и осигурява пълен авторски надзор и проджект мениджмънт.

Съсредоточени сме в това да съчетаваме разнородни естетически усещания и не се поставяме в границите на определен интериорен стил, като осигуряваме най-подходящото и ефективно решение спрямо конкретните нужди на пространството. Залагаме на иновативни идеи, които правят пространствата отличителни, неповторими и уникални сами по себе си. Във всеки индивидуален проект чрез интериора разказваме по една нова история – това са разкази за любов или амбиция, страст или хармония, за смелост или спокойствие, за топли отношения или хладен покой, за смях или умереност, за дързост или смирение.

Ако желаете вълнуваща и автентична атмосфера, ексклузивен и работещ интериор – ние знаем как да го постигнем.

Свържете се с нас да обсъдим вашия предстоящ проект.

Studio ONE- Разказваме вълнуващи истории.